13/6/10

Avui tocava el Nou Parc Central

Tal com anunciava ahir, avui teníem previst plantar la CARPA a l’Espai Firal del Nou Parc Central. Mai he entès com podíem dir “Espai Firal” a només una esplanada, ideal per anar en bicicleta la canalla, però que no té res a veure amb l’equipament que una ciutat de més de 120.000 habitants necessita si vol organitzar algun tipus d’esdeveniment firal.

En tot cas, allà estàvem a les 11 en punt del matí, tal com teníem previst. Ha estat tot més tranquil que ahir a Cerdanyola, però les preocupacions de la gent, el cansament de tants anys dels mateixos governs i les ganes de FER EL CANVI s’han repetit.

La CARPA d’avui i d’ahir segurament substituiran la que inicialment havíem previst per dissabte que bé, però és que d’aquí una setmana estarem en plena consulta per la independència de Catalunya. El diumenge dia 20 de juny serà un dia per recordar, una festa de la democràcia. Convergència i Unió serà present als més de quaranta col·legis electorals que hi haurà distribuïts per la ciutat. Ens hi trobarem!!