4/5/10

Xavier Trias presideix el Consell d’Agrupació de CDC al Maresme

Avui, a Convergència, tocava sessió del Consell d’Agrupació, l’òrgan comarcal que reuneix els responsables locals, ja siguin càrrecs de partit o institucionals. El convidat d’aquest mes ha estat en Xavier Trias, futur alcalde de Barcelona.

Trias té clar que ens trobem en un moment important per a CDC i CiU, un moment en que podem tornar al govern de Catalunya i dirigir, per primera vegada l’Ajuntament de Barcelona. Però també té clar que ens trobem davant una situació única fins ara. Tenim davant un panorama molt difícil: amb una crisi econòmica que es va amagar en el seu inici; una crisi greu a causa de l’atur; amb un canvi demogràfic a causa de la major esperança de vida i l’entrada en un període curt de temps de gairebé un milió i mig de persones i també amb una CRISI POLÍTICA a causa d’un estat que no compleix les promeses i una greu mancança de lideratge a Catalunya, causa de desprestigi de cara a l’exterior.

Davant d’aquesta situació, CiU està fent bé la feina, demostrant capacitat de lideratge i treballant pel país. És per això que Xavier Trias creu que és el moment del canvi a l’Ajuntament de Barcelona i molts d’altres, com el de Mataró.

A l’hora de les prioritats, el que d’aquí un any dirigirà el govern de Barcelona, fixa l’educació i l’ajut a la petita i mitjana empresa per a la creació de llocs de treball en el primer lloc.

No han faltat les referència a la necessitat de les administració d’apretar-se el cinturó i a la por escènica d’una gent que governen els ajuntaments fa més de 30 anys i s’han arribat a creure és a casa seva i que hi serien tota la vida.

Parlant de Barcelona, Trias a fet el retrat exacte, entre d’altres, del nostre Ajuntament. Però, com a Barcelona, a Mataró, treballant bé fins el final, el canvi és possible.