2/5/10

Tot un carrer empastifat

Des de l’inici de mandat que el Grup Municipal de CiU ha preguntat i fet propostes en referència a les pintades que empastifen les façanes de gran part de la ciutat. En Francesc se n’ha fet un tip de denunciar-ho.

El govern esquiva la seva responsabilitat; diu que ja hi treballa i que no és responsabilitat seva reparar el perjudici que causen els brètols a la propietat privada.

Aquesta nit, entre la una i les quatre de la matinada, algú armat amb esprais ha passat per les rodalies del Centre Cívic de Pla d’en Boet i s’ha dedicat a deixar el seu rastre a les portes dels garatges i també sobre alguna paret. Esperem que, com a mínim no passi com el dia de la inauguració de l’edifici municipal, que, sense demanar cap tipus de permís als propietaris, l’Ajuntament es va dedicar a tapar les pintades de la zona. Dic tapar perquè la semblança entre el color emprat per pintar i el color original de les façanes era pura coincidència. Ara, això sí, mentre l’alcalde feia el seu discurs no es veia cap guixotada. Si no són capaços de trobar una solució, com a mínim que deixin l’evidència de la seva incapacitat.