27/2/10

Convergència i Unió surt al carrer

Si ahir érem al local rebent els mitjans de comunicació en una roda de premsa que feien Felip Puig, diputat al Parlament de Catalunya i secretari general adjunto de CDC, i Joan Mora, president de CiU a Mataró, avui sortíem al carrer plantant la carpa al cor de la ciutat.


Com era d’esperar el Canvi i l’actualitat dels Megaprostíbuls han estat els principals temes de conversa amb les persones que s’acostaven a la carpa. En Joan ha estat tota l’estona envoltat de persones que volien saludar-lo i els regidors hi ha estat pràcticament tots presents. A més, ens han visitat alcaldes i diputats, que han tingut també l’oportunitat de posar-se al dia amb els principals temes locals.

Han estat dues setmanes intenses, d’actes públics i treball intern per a preparar-los. La propera torna a ser setmana de Ple Municipal podrem tornar a explicar el nostre posicionament pel que fa a la ubicació de dos megaprostíbuls a Mataró. Llegiu el darrer post d’en Joan i tindreu ocasió de conèixer la proposta de resolució que CiU portarà a votació al Ple. Si hi hagués sinceritat, sentit comú i ganes de trobar una solució s’hauria d’aprovar.