28/2/10

30 anys d’aquell 28 de febrer

Aquest matí hem acompanyat a les entitats andaluses de Mataró en la commemoració del Dia Institucional d’Andalusia. De fet la celebració ja va començar fa una setmana amb una molt interessant conferència al Saló de Sessions de l’Ajuntament, però avui es feia l’ofrena floral al monument a Blas Infantes. En acabar hem passat una bona estona amb uns amics al bar de la Casa d’Andalusia a Mataró.

Avui fa 30 anys del referèndum per a l’aprovació de l’Estatut d’Andalusia, i d’aquí que es celebri el Dia Institucional, però, de fet, com ja he dit alguna altra vegada, els nacionalistes andaluses segueixen celebrant el Dia Nacional d’Andalusia el dia 4 de desembre. Deixo un parell de vídeos, el primer és del PSOE andalús i parla del 28Fm el segon, que ja he posat alguna altra vegada, explica els fets del 4 de desembre de 1977.









A la tarda, després d’algunes setmanes de no anar-hi, he estat al camp del Mataró. Una altra derrota i tot pinta molt complicat, no només la part esportiva, sinó la presència de públic i conseqüentment l’ambient, res és el que era. Esperem que vinguin temps millors.
..

1 comentari:

Anònim ha dit...

"res és el que era"!
ja sabem que trobeu a faltar en Gonzalo!!!