23/2/10

Missatge clar, concís i contundent

Clar, concís i contundent, així és com una persona compromesa amb Mataró i amb el seu barri m’ha descrit el posicionament d’en Joan Mora a la roda de premsa d’ahir sobre el tema que aquests dies omple totes les converses de la Ciutat.

Si ho dies només jo algú pensaria que no sóc objectiu, és per això us convido a que, com ha fet aquesta persona, dediqueu uns minuts al vídeo que us poso a sota.



Per ampliar la informació, per conèixer que en pensa CiU i per donar la vostra opinió, us recomano que vingueu a l’acte que hem organitzat per demà a les vuit del vespre al Centre Cívic del Pla d’en Boet.
.

A tot el que s’ha dit fins ara, només vull afegir una cosa que no he escoltat gaire, per no dir gents. Què en pensa la Regidora de Joventut i Dona de tot aquest afer? Més enllà de lleis, que a més i segons els experts ens donen la raó a nosaltres, hi ha d’haver un posicionament personal i polític, és aquí on m’agradaria escoltar a la regidora responsable de les polítiques entorn a la dona fent el que li toca.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Clar i concís!

Amadeu Ferrer, director general de jocs i espectacles en aquella època, elogiat i premiat per la ‘Asociación de locales de alterne’ històricament presidida per l’ultradretà José Luis Roberto Navarro.

alguna coa a dir?

Quim Fernàndez ha dit...

Tres coses a dir (de moment):

1. M’agradaria saber aquí he de respondre

2. És curiós que el comentari sigui una frase textual de les declaracions de la presidenta del PSOE a Mataró (no sé si còpia o el comentari és del mateix autor)

3. La llei impulsada per CiU amb el Sr. Farré de director general va ser recorreguda per aquesta associació. Va ser la única que la va recórrer

Anònim ha dit...

a can PSC tots repetiu les mateixes consignes, us repetiu més que l'all!!
M.C.