18/2/10

Mataró vol el canvi!

Ahir la Sala d’Actes de Caixa Laietana, al carrer Santa Teresa de Mataró, va quedar petita. La decisió a l’hora d’escollir la sala podia semblar agosarada, doncs la ciutat no acostuma a respondre de manera massiva a les convocatòries d’actes polítics, siguin del color que siguin, fora de campanya electoral. Però en Joan tenia clar que volia arribar a molta gent i ho va aconseguir.

L’anàlisi de la situació i les propostes d’en Joan desprenen frescor, il·lusió, un estil nou de fer política. Les persones que van poder seguir en directe la conferència del president de CiU i, més que previsible, futur candidat d’aquesta formació a l’alcaldia de Mataró el 2011, van comprovar que existeix un model de ciutat alternatiu al que ha governat durant 30 anys i que, si algun dia va ser útil, ara està absolutament esgotat.

Amb un guió que seguia el “ser, fer i ajudar a fer”, en Joan va explicar molt bé que volem ser, que cal fer per aconseguir-ho i com l’administració, la municipal, ha d’ajudar a associacions i particulars per fer-ho possible.

Però, per conèixer com Joan Mora proposa “Fer el Canvi”, la millor manera és llegint el discurs, si ho preferiu podeu seguir la intervenció al YouTube i, si ara mateix no teniu prou temps, mentre el trobeu, podeu llegir el resum a la nota publicada al web del Grup Municipal de CiU. Sigui com sigui, participeu del canvi i feu també les vostres propostes.