17/2/10

El “Parlem-ne” en compleix 100

Aquesta setmana ha sortit al carrer el butlletí del grup municipal de CiU que porta el número 100. D’aquests números, més de vint són de l’actual mandat.

Amb una periodicitat mensual, encara que algunes vegades es fa difícil, a causa der l’elevat nombre d’elements de comunicació que actualment té el grup que presideix Joan Mora (notes de premsa, blocs com el Mataró Transparent i el del web municipal, el canal de TouTube, Facebook, Twitter, Flickr, ...) sortir puntualment sense cap suport professional, el “Parlem-ne” porta a un grapat de domicilis l’activitat del grup i l’actualitat política municipal.

El número 100, a més d’incorporar el nou logo de la Federació nacionalista, parla, com és habitual, de tremes dels darrers plens municipals: el pressupost, Pla Jove 2009-2010, la revolta a la Policia Local, la Participació Ciutadana, l’estat de degradació del Centre Històric o la imputació de l’alcalde pel cas de Can Fàbregas. A més, també s’hi poden llegir altres temes d’actualitat com els problemes econòmics del Consorci Digital Mataró-Maresme i la visita a Mataró d’Artur Mas.

En definitiva, un mitjà més per saber que pensa CiU sobre el que passa a la ciutat, el qual podeu consultar al web del Grup Municipal o demanar que us arribi a casa.