12/2/10

MataróNotícies.Cat

Obro el correu del bloc i trobo un missatge de l’Eli Solsona que em fa saber que han posat en marxa la nova web dels informatius de Mataró Ràdio i em dóna l’adreça: http://www.mataronoticies.cat/.

No puc esperar i “clico” a sobre. Se’m obre un web molt net, on només entrar hi trobo els darrers titulars dels informatius que dirigeix l’Eli i on fàcilment puc accedir als àudios dels darrers noticiaris emesos. A més, el menú de sota la capçalera m’ajuda a trobar les notícies classificades per àmbits. No hi falten l’editorial i la notícia de darrera hora. Hi trobo també una selecció d’articles publicats a altres mitjans i/o blocs per col·laboradors de l’emissora.

Penso que MataroNotícies.Cat es convertirà aviat en un nou mitja de comunicació a la xarxa, si voleu, depenent dels Informatius de Mataró Ràdio. Penso també, que, a manca d’un web com cal del mitja principal, torno a referir-me a Mataró Ràdio, on poder-hi trobar una mica de “ràdio a la carta”, ara, quan per alguna raó no ho puguem fer en directe, podrem escoltar els informatius fora d’hora amb més facilitat que abans per accedir-hi.

Vull felicitar a l’Eli i tot l’equip dels informatius de l’emissora municipal per la seva iniciativa i corro a posar un enllaç des del meu bloc.

Per molts anys!!