30/8/09

"Tornar a l’escola", de l’Albert Geronès

Aviat tots els nens i nenes de Catalunya tornaran a l’escola. Alguns ho estan desitjant, mentre que d’altres no volen sentir-ne parlar. Però no parlaré dels nens, sinó dels mestres i de com utilitzen les noves eines tecnològiques que tenen a l’abast. Avui, aprofitant que era diumenge i podia relaxar-me una mica davant l’ordinador, m’he entretingut visitant el nou bloc de l’Albert.

Fa temps que l’Albert escriu en el seu “
No et deixis atrapar” i també compartim “El Far del Maresme”. Però no en té prou amb això i, periòdicament, col·labora a Capgrós.com amb la seva columna “Els temps que corren”. Ara, amb la seva tornada a l’escola, després d’anys als despatxos del Departament d’Educació, ha obert un nou espai on hi penja les seves reflexions entorn a la bonica i important tasca d’educar. Espai que ha batejat amb el nom de “Tornar a l’escola”.

Doncs, com deia, avui m’hi he entretingut llegint-lo i no m’estranya que rebi un grapat de visites diàries. De fet, l’Albert és un mestre experimentat, especialista en ciències socials, que coneix molt bé el funcionament de l’educació al país i que col·labora amb editorials dedicades al llibre de text. Tot això garanteix que les seves reflexions seran interessants, tan pels professionals com pels que no ho són però senten interès pels temes educatius.

Us ho recomano. Visiteu “
Tornar a l’escola”. Val la pena!!