17/7/09

La dita MOLT grossa

Hi arribo a través del Facebook d’en Dessmond. Una notícia a l’e-notícies afirma que “El PSC acusa CiU de rebutjar Montilla pel seu origen”. El senyor Miquel Iceta, El vicesecretari primer i portaveu del PSC, fa declaracions afirmant que “lamenta que la federació nacionalista no accepti el President per no tenir pedigrí català". Sembla que han estat en una entrevista a Com Ràdio, la seva emissora. Bé! De fet, ara tot és seu.

Parlant del senyor Iceta em venen al cap molts adjectius, però per prudència, per educació i, sobretot, per respecte als socialistes de bona fe, que també n’hi ha, no els diré. Però per algú que se sent nacionalista, militant de CDC i fill de la immigració dels anys 40/50, sentir això és una bestiesa tant gran, tant, que sembla impossible que un dirigent del partit que governa aquest país ho hagi pogut dir.

Segurament ho deu haver dit pensant en un públic determinat, però, en tot cas, segur que no ho ha dit pensant en afavorir la integració de totes les persones que viuen a Catalunya. La frase és, sens dubte, una frase que vol l’enfrontament. Polítics que cerquen això no se’ls mereix Catalunya. Ni que tinguin “pedigrí català”.

1 comentari:

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Felip Puig convidat del Bloc Gran del Sobiranisme:

http://blocgran.cat/?page_id=775