11/5/09

Activitat del cap de setmana

Per no perdre la costum, una reunió en dissabte. Aviat començarà la campanya electoral i cal preparar-ho tot.

He hagut de renunciar a la passejada per les xemeneis industrials de la ciutat que organitzava la FAVM, però la raó estava més que justificada, hem anat de dir el darrer adéu a en Jordi Pagés, regidor de El Masnou i bon amic.
.
El dissabte, sortint de la reunió i després d’haver fet un parell de coses per preparar la FIROCASIÓ de la propera setmana, a la plaça de Santa Anna sardanes amb la Cobla Ciutat de Mataró. On Josep Barri (Vilapou), excompany d’escola que he retrobat a través dels blocs i el facebook, hi toca el contrabaix.

Una passejada per la plaça de Santa Maria per veure l’ambient en la celebració del Dia d’Europa i a les nou a l’Església de Sant Josep per escolar el concert a benefici dels projectes de la zona d’Ayaviri a càrrec del “Sextet d’acordions del Conservatori Professional de Música de Sabadell”. S’ha de reconèixer que l’Associació d’Amics del Bisbe Joan Godayol, amb en Pim Montserrat al capdavant, no paren. En aquesta ocasió recollien diners per a la biblioteca d’Ollachea, un centre de joves que han promogut i ajudat a construir.

Després un sopar tranquil amb la Maribel, l’Albert i l’Assumpta. Vam acabar tard i ens va fer mandra pujar a la Romeria. Però avui s’hi que hi hem anat i ens acollit molt bé, com sempre. Després de la Missa Rociera hem fet la visita a totes les casetes i dinar a la de la Casa d’Andalusia a Mataró, amb en Paco Luque de president. Tinc la impressió que no hi havia tanta gent com anys anteriors i segueixen sentint-se queixes per la ubicació a les Pistes de Cros. La gent enyora el Parc Forestal i amb raó.