6/4/09

La gestió a l'IMAC

Convergència i Unió va tenir constància que hi havia empresaris dels que van ser contractats amb motiu de la celebració del Festival Shakespeare l’estiu passat que no han cobrat els treballs. És per això que, havent comprovat que ja havien reclamat el pagament de les factures en diverses ocasions i de diverses formes, sense obtenir resposta, vam decidir presentar una pregunta al darrer Ple.

Ara sabem que, després de vuit mesos de la celebració del festival, no només es deuen els més de 20.000 euros que reclama el proveïdor que es va dirigir al nostre grup municipal, sinó que hi ha més gent que té factures pendents de cobrament.

El regidor de cultura, mancat d’arguments que justifiquin que a una persona, a la qual ell personalment va demanar que fes la feina, encara no se li hagi pagat i sense cap sensibilitat pels empresaris que han de suportar els efectes de la crisi, va perdre els papers i no va saber fer altra cosa que disparar contra un altre institució.

Davant d’aquesta situació, avui mateix hem presentat una nova pregunta per aclarir la situació després de la gestió que l’IMAC ha fet del Festival.