14/3/09

UN DISSABTE A MATARÓ

Estralls

En Pere sempre ens fa saber les obres en les quals participa, ja sigui de director o actuant. És un gran afeccionat al teatre i ha fet coses importants, com la direcció de “La Passió” dels Armats de Mataró.

Fa uns dies vaig rebre un correu seu recordant-me que aquest cap de setmana es feien les darreres representacions de “
Estralls”, de Jordi Casanovas. L’obra es feia a la Sala Cabañes, amb actors, tècnics i col·laboradors de l’entitat. Hem passat una bona estona, passant d’una a altra història, cadascuna diferent segons el personatge, però totes ells passaven en el marc d’una guerra. A més de l’actuació d’en Pere, s’ha de destacar la dels més petits, interpretant un nens que no coneixien la por, fins el moment que la seva amistat els fa témer pel que li pugui passar a l’altre.

Hem passat una bona estona, llàstima el poc públic assistent. A vegades anem lluny quan a prop de casa hi ha coses molt interessants per fer.


Placa a Santa Maria

Abans de sopar per anar al t eatre, a la Basílica de Santa Maria, amb el Sr. Rector al capdavant, acompanyat de responsables dels actes del Mil·lenari, com l’Antoni Codina, i membres de la comissió que treballa per a la restauració, com en Nicolau Guañabens, hem assistit a la inauguració de la placa que a partir d’avui recorda que la Parròquia ha complert els seus primers mil anys d’història.