15/3/09

“Mataró Transparent” SEGUEIX ACTIU

L’octubre passat, el Grup Municipal de CiU a Mataró, aprofitant la tecnologia dels blocs, va posar en funcionament un espai de participació anomenat “Mataró Transparent”.

Al nou bloc, a més de les notes de premsa relacionades amb el posicionament de la formació política respecte el pressupost municipal, s’hi poden trobar documents que formen part de l’expedient, que és públic, però que fins aquell moment la seva consulta només es podia fer de manera presencial.

Des de llavors, s’han anat penjant alguns documents i afegint noves notes, però ara “Mataró Transparent” incorpora nous temes, com són enllaços a institucions que realitzen estudis i enquestes, com és el cas del Centre d’Estudis d’Opinió i l’Institut d’Estadística de Catalunya. Però també i al mateix apartat, taules comparatives dels darrers estudis de conjuntura de Mataró, les quals resulten molt aclaridores.

Una informació també pública, que malgrat notes de premsa i propaganda municipal no es publica mai integrament i “Mataró Transparent” reprodueix és el llistat de subvencions que el nostre Ajuntament va concedir l’any 2008, així com les taules comparatives amb anys anteriors i les corresponents gràfiques.

Afageix Mataró Transparent als teus preferits o, encara millor, subscriu-t'hi per rebre puntualment les novetats.