30/3/09

NOU REGIDOR BLOCAIRE

He rebut un correu d’en Juan Carlos Ferrando on em feia saber que s’havia incorporat a la xarxa amb un nou bloc. Ell és el segon regidor del PPC a Mataró que s’apunta a escriure el seu bloc. El primer va ser en José Manuel López.

Els respecto tant com sóc capaç, però comparteixo molt poques coses de les seves opinions. En tot cas, benvinguts siguin. El seu posicionament enriquirà el debat a la xarxa i ajudarà a marcar encara més el perfil d’altres.

En
Juan Carlos és de les persones que es van incorporar al Consistori en les darreres eleccions, encara no fa dos anys. És per això que la decisió d’obrir un bloc ens ajudarà a poder-lo conèixer millor. Felicitats i Benvingut !!

2 comentaris:

alter-ego ha dit...

Molt trempat.

Juan Carlos Ferrando Casaseca ha dit...

Benvolgut Qim, t'agraeixo el teu interès i la presentació al teu Blog. Sé que compartim poques coses. Jo evidentment no sóc sobiranista, i crec que estic més a prop del model socioeconòmic d'en Joan Mora, que de les posicions que tu defenses, tot i això coincidim en la nostra preocupació per Mataró i el seu futur.

Pel que fa al teu suggeriment que faci articles en català, penso fer-los. Però la meva opció general és fer-los en castellà, per facilitat, la veritat és que no domino el català, com molt mataronins, amb prou agilitat i correcció com per fer-lo servir com a llengua habitual.

Una abraçada.