27/3/09

ESPORT DE NIT


Tot i que avui és l’aniversari d’en Jordi (22), hem reservat la nit de demà per celebrar-lo i així hem pogut anar a Privat, on s’hi celebrava la “Nit de l’Esport”.

Enguany ha tingut un format completament diferent. En lloc del tradicional sopar en un poliesportiu (l’any passat al Teresa Maria Roca), s’ha fet en una sala de festes, amb un disseny molt més informal. Crec que és bo cercar noves fórmules i aquesta pretenia una major relació entre tots els assistents.

No tinc cap solució, ja ho dic per endavant, però el lliurament de premis i mencions sempre es fa una mica llarg. Dit això, crec que va anar molt bé. L’Ivan Pera i el seu equip mereixen una felicitació per l’organització d’actes d’aquesta mena.

Només una nota discordant, en una nit de festa, on els joves i no tant joves esportistes van a passar-s’ho bé i recollir una petita recompensa al seu esforç, no cal fer referències de mal gust als que estan passant o han passat moments difícils, però si l’alcalde així ho vol fer ell deu saber perquè i que en pot treure.
.
No puc anar a dormir i acabar sense felicitar a tots els qui van merèixer el reconeixement del jurat, molt especialment a l’equip de waterpolo femení juvenil del CN Mataró, tercer de Catalunya i d’Espanya l’any passat i amb el que la Rosa va iniciar-se. El seu primer any a l’esport no podia ser millor, amb unes companyes tant excel·lents.