16/12/08

ELECCIONS A L’AUTÒNOMA

Ahir, els membres de la comunitat universitària de la de l’Autònoma (UAB) estaven cridats a participar, enmig de la tensió per l'ocupació de diverses facultats, en les eleccions per escollir el nou rector/a.

Va resultar guanyadora la candidatura d’
Anna Ripoll, convertint-se en la primera dona que ostenta el càrrec de rectora de l’UAB. Ripoll, catedràtica d'Arquitectura i Tecnologia de Computadors, ha estat elegida amb el 56,09% del vot ponderat, mentre que el seu contrincant, el catedràtic de Fisiologia Lluís Tort, només ha obtingut el 43,91% d’aquest vot.

Però deixaré per experts i columnistes l’anàlisi sobre l’elecció de la nova rectora, jo em fixaré amb l’equip. En una persona de l’equip. Des d’ahir, la M. José Recoder, companya de Consistori el mandat passat, és Vicerectora de Relacions Institucionals.

Felicito la M. José per haver obtingut, conjuntament amb els seus companys, el suport dels diferents sectors amb dret a vot. Coneixent-la, estic segur que es dedicarà en cos i ànima a la seva nova responsabilitat, però això vol dir que la veurem poc. Sé que és una posició egoista, però és com ho sento, no puc fer-hi més.

Malgrat el meu egoisme, desitjo molta sort a la M. José, segur que per ella no quedarà.


Moltes felicitats!!