18/11/08

TOTS SOM CATALUNYA

Tret de sortida d'una nova etapa de la Sectorial d'Immigració de CDC

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla que CDC té un interès creixent en la integració dels nous immigrants a Catalunya, i em sembla fantàstic. Ara bé, no creuen que la millor feina no es fa amb socis de federació com els senyors d'UDC ni amb lemes de campanya com "A Catalunya no hi cap tothom"? Potser va sent hora de desfederar-se i que cadascú tiri pel dret. Altrament, i em sap greu dir-ho, la credibilitat de les paraules d'Àngel Colom o López Tena, entre d'altres, cau en picat.
Cordialment

Quim Fernàndez ha dit...

Benvolgut ( o benvolguda, no ho sé),

Estic d’acord amb la primera frase, encara que jo ho diria diferent. Jo reconeixeria que CDC no havia prestat, fins ara, a la immigració l’atenció que mereix si volem seguir tenint un país cohesionat socialment i mantenir la consciència nacional. Afortunadament, hem rectificat.

Al tema de desfederar-se, podria afegir-hi moltes coses, doncs segur que el meu punt de vista és des d’un altre angle, però només diré: quin és el partit (tot un i un de sol) que no té diferents tendències internes, grups, sectors,.. ? N’hi ha que ens guanyen i això que nosaltres en som dos.

Pel que fa a l’Àngel Colom, crec que la militància va fer una molt bona tria escollint-lo per dirigir la Sectorial d’immigració. Crec que era la persona que feia falta per tirar endavant un tema com la integració des de la sensibilitat catalanista (a mi m’agrada més nacionalista). Tinguem en compte que molts nous catalans venen pensant-se que això és Espanya i no coneixen la nostra realitat cultural.

Moltes gràcies per seguir el bloc