2/11/08

MATARO TRANSPARENT

De dilluns a la nit que està obert el nou bloc que ha posat en funcionament el Grup Municipal de CiU. El seu nom és “Mataró Transparent”, tot i que a la capçalera hi porta la frase “Participa per un Mataró Transparent”.

Va llençar l’idea en Joan i entre tots l’hem anat construint, sobretot gràcies a la col·laboració de voluntaris, com en Josep Patau, que han estat picant de nou tota la informació que tenim en paper o pdf.

Fa temps que a CiU ens creiem això de la participació ciutadana i, amb més o menys èxit, intentem posar mitjans per promoure-la. En Joan, per la seva banda, ha introduït amb força el concepte de transparència a tot allò que fa l’ajuntament o qualsevol organisme que en depengui.

Us recomano que hi feu una visita i us animo a participar. Tot allò que rebem per coreu electrònic serà penjat com article i si ens demaneu algun dels documents que hi ha penjats, us el farem arribar en excel o en el programa en que el tinguem disponible.

Llàstima que el govern tripartit no tingui la mateixa confiança en la participació dels ciutadans i la mateixa voluntat de transparència. Ells tenen els mitjans i les eines i si tots disposéssim de la mateixa informació el debat seria més ric i més profitós. Ja vindran temps millors!!