12/10/08

Debat al voltant del pressupost municipal

Com fem cada any, aquesta setmana, els regidors de CiU ens hem trobat amb els representants del Grup Municipal a tots els organismes autònoms i empreses municipals, és a dir, tots aquells organismes que aproven un pressupost que després s’afegirà al de l’Ajuntament.

Vam compartir informació i debatre propostes. Com sempre, la trobada va ser molt interessant, però enguany hi havia un element nou, la crisi econòmica que estem travessant i que obliga a prendre mesures especials, algunes de les quals ja van ser
presentades pel nostre grup fa dues setmanes.

També com sempre, el denominador comú és el format i la poca quantitat de informació que rebem del govern municipal en el tema més important del curs polític. Com podem votar una cosa de la qual no disposem de la informació necessària i el temps per estudiar-la? De tota manera, es confirma que cada organisme funciona a la seva manera i la documentació no és homogènia.

La lluita de l’oposició demanant més i millor informació i del govern dient que compleix la llei torna a estar servida. Cal reconèixer que
han après la llicó de l’any passat i han confeccionat millor el calendari de reunions, però la transparència continua essent de “boquilla”. Per part nostra no ens cansarem de reclamar una situació en que puguem treballar com la ciutat es mereix, però,mentre no sigui així, també seguirem complementant-ho amb més esforç per part de tot l’equip de CiU.