6/9/08

Cada dia 9 a les 9

L’aprofitament d’internet per difondre noves iniciatives és cada dia més gran. Alfred Artiga ens proposa que cada dia 9 a les 9 del vespre fem concentracions davant dels nostres ajuntaments per protestar per l'incompliment de l'Estatut per part de l’Estat espanyol. És una iniciativa sorgida de la ciutadania, en la qual els partits polítics no hi han tingut res a veure.

Sense banderes, sense insígnies, sense cap símbol que identifiqui amb una o altra ideologia, els ciutadans, de manera individual i pacífica, convocats per la transmissió d’un missatge difós a través de la xarxa, es trobaran cada dia nou de cada mes a les 9 del vespre davant del seu ajuntament. Animeu-vos! Podríem ser molts i vinguts de tot arreu.

A més, en aquest més de setembre, també el mes 9 del calendari, al Saló de Sessions del nostre ajuntament, el dia 9 a les 9 del vespre estarà acabant l’acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Els que hi assistiu podeu participar i sumar-vos a la proposta.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Bones,
mai millor dit. Jo també he començat una campanya virtual...
Davant de les últimes accions d'Albert Rivera (c's) us proposo que el dia 11 de Setembre els nostres blogs pengem l'Estelada. En el fons són les nostres cases virtuals. Aquí us podeu baixar l'Estelada www.marroca.blogspot.com
Salut

Quim Fernàndez ha dit...

Hola Mar, gràcies pel teu comentari. Ja tinc l'Estelada preparada. Jo també la penjaré al bloc i a la finestra de casa.

Quim