23/7/08

Nou web catalanista

Avui m’ha arribat la informació que el nou portal web de la Fundació Catalanista i Demòcrata Trias Fargas ja és una realitat.
La Fundació, i la web n’és un instrument essencial, vol ser una caixa de ressonància del que està passant a Catalunya. Són molts els llibres, articles, comentaris, manifestacions, opinions o posts que reclamen la necessitat d’elaborar un discurs renovat i renovador. Un discurs que sigui capaç de superar els horitzons del catalanisme clàssic, el que es va fundar ja fa més de cent anys.

La web, tot just, ha començat a caminar i la gent de la Fundació ens demana que la “potinegem”, que l’explorem i que ajudem a millorar-la. Ens garanteixen que, com el catalanisme, el web estarà sempre en construcció per ser un espai que sigui útil per a tot el catalanisme.

Jo ja he fet un primer passeig per les seves pàgines i m’ha agradat. Hi he trobat informació, material i documents de treball, vídeos i també un espai per a blocs, on ja hi escriuen gent com la Magda Oranich, Joaquim Ferrer o el mateix director de la Fundació, Agustí Colomines. Tot plegat, serà un nou espai per aturar-se durant les passejades d’estiu per la xarxa
.