29/7/08

Ja van 12 sopars a la fresca

Divendres passat vam poder celebrar el 12è “Sopar a la Fresca” organitzat per l’agrupació local de CiU. Aquesta va ser una iniciativa promoguda pel Comitè Local de CDC l’any 1996 a partir d’un idea de la Gemma Maltas, però ja fa uns any que l’organització es fa conjuntament amb la gent d’Unió.

No és un gran acte polític, sinó la celebració d’un final de curs, just abans d’anar de vacances i quan “Les Santes” inicien els seus dies més intensos. Però, com qualsevol final de curs, es bo fer una mica d’ anàlisi de com han anat les coses. Això és el que vam fer amb companyia de Felip Puig, recentment elegit Secretari General Adjunt de CDC en el 15è Congrés del Partit. Vam passar una bona estona, els Grup Municipal estava al complert i vam omplir el pati del Caminetto. En Joan va fer un repàs de les darreres accions en l’àmbit local i en Felip va descriure l’actual situació política catalana com ell sap fer.

Ara toca recuperar forces, sense deixar de treballar, encara que sigui a un ritme més relaxat i pel setembre tornar-hi. Els temps que venen no seran difícils i faria falta, més que mai, poder treballar tots junts pel futur, però això només està en mans de qui forma la majoria.