18/6/08

S’organitza la Mar de Garbí


Fa just dos anys que parlava de l’Esplai Garbí, del que puc presumir ser un dels seus sis fundadors, amb motiu del trentè aniversari. Doncs avui escriuré de l’Associació Cultural La Mar de Garbí, la qual es defineix com una associació d’àmbit sociocultural i esportiu, fidel als seus inicis en la educació en el lleure, que pren el compromís de fomentar els valors de l’individu.

La Mar de Garbí és també l’entitat creada fa una quinzena d’anys, amb l’esplai com a secció principal, que recollia altres activitats com la muntanya o la fotografia. L’equip de monitores i monitors de l’esplai s’ha proposat recuperar l’activitat de l’associació i sembla que la proposta funciona, doncs ja existeix un petit grup de muntanya i tenen més projectes en cartera.

Per això estan preparant una assemblea general de socis, que es farà el dia 28 de juny, on s’elegirà una nova Junta Directiva i es presentarà un pla de treball.

Els anys d’inactivitat de l’associació han fet que no es disposi d’una base de dades dels socis, és per això que l’assistència és molt important, doncs el primer que cal fer és apuntar-s’hi. Si heu estat “garbitencs”, ja sigui com a nens/es, monitors/es, pares o mares, teniu una cita el dia 28 de juny a les sis de la tarda a la Casa de Les Esmandies (Ronda O’Donnell 94), per a celebrar l’Assemblea de l’Associació Cultural La Mar de Garbí.