8/6/08

No es pot ser a tot arreu

Aquesta setmana he assistit a diferents actes que es celebraven a la ciutat. Dimecres participava a una taula rodona amb motiu dels trenta anys de l’Associació de Veïns del Pla d’en Boet. Va estar molt bé, es va fer molt curta, però vam reviure diferents moments de la història del barri. El cap de setmana era la festa del barri. Vaig anar a l’acte oficial d’inauguració de la Festa i he passat per diversos actes.

Ahir vaig passar un moment per la plaça Illa Cristina, on es feia la segona trobada de música jove, no hi havia gaire gent, però vaig poder saludar alguns membres de l’AV de Cerdanyola.


Finalment, avui he assistit al lliurament de la novena edició del Premis Gimm.Com sempre, ha estat un acte molt ben organitzat i conduit. L’Associació i la Fundació GIMM fan una feina que haurien de imitar molts altres. La seva tenacitat exemplar és la causa de molts èxits a favor de la gent amb alguna discapacitat. Els premis van ser creats per realitzar el reconeixement públic i estimular la tasca feta a favor de les persones amb discapacitat física i l’acte de lliurament és un dels que procuro no perdrem. Enguany els guardons han estat per:

PREMI A LA INSTITUCIÓ,
Ajuntament Sta. Coloma Gramanet
PREMI A L’EMPRESA, DKV Seguros
PREMI AL MITJÀ DE COMUNICACIÓ, Solidaridad Digital
PREMI A LA PERSONA,
Montserrat Pous, periodista

Però, com que no es pot ser a tot arreu, m’he perdut l’actuació Castellera amb motiu del 12è aniversari de la nostra Colla, els Capgrossos. En tot cas, sé que han fet el primer castell de nou de la temporada, a més d’altres com el 2 de 8 amb folre de la foto que he manllevat del seu web. Felicitats Capgrossos!!

Més tard hem anat al Rocio amb els companys del grup municipal. La companyia ha estat excel·lent i la Maribel també ha pujat, però hi havia menys ambient que altres anys. Crec que el canvi d’ubicació no ha funcionat, caldrà repensar-s’hi.