29/6/08

Darrera jornada de campionats

Segona jornada per a nosaltres, però tercera i darrera per a les jugadores. Avui toca fase final, les noies del CN Mataró, segones del seu grup, juga al matí amb el CN Sabadell, que han quedat primeres de l’altre grup en fase de lligueta. Les de Mataró ja han aconseguit millorar el seu cinquè lloc de l’any anterior juguen amb tranquil·litat i plantant cara a les favorites que necessiten treure les seves millors jugadores per imposar-se al marcador.

A la tarda, juguem el primer partit per lluitar pel tercer lloc i ho fem davant l’equip amfitrió, el qual té el suport de la graderia, que es comporta amb molta esportivitat. Els àrbitres, amb nosaltres i en altres partits, semblen més exigents amb els equips de fora, però deu ser només una sensació.

És un partit on el cansament de tres dies de campionat i els nervis es fan notar sensiblement, però un gol al darrer minut, després de varies excel·lents jugades i alguna errada, dóna la victòria al CN Mataró, que obté la medalla de bronze als campionats d’Espanya Juvenils. D’aquí dues setmanes el 11, 12 i 13 de juliol campionats categoria cadet a la piscina de Mataró. Allà tenim opció al primer lloc. No us ho perdeu!!

Ara cap a l’hotel a recollir les maletes i altra vegada, amb el TGV, cap a Barcelona. Mentre els carrers