28/6/08

Campionat Juvenil Femení de Waterpolo

Aquest matí marxàvem de Barcelona amb el primer TGV del dia cap a Madrid. Abans de 2/4 d’11 ja érem a les instal·lacions del CN MOSCARDÓ – USERA per veure el partit que enfrontava el CN MATARÓ amb el CN ALCORCON ARENA. Era el segon partit del Campionat d’Espanya de Waterpolo Juvenil Femení que jugaven i les de Mataró han vençut per 14 gols a 2 a les madrilenyes. Ahir, en el seu primer partit, també van guanyar, en aquest cas al CABLESCOM EW ZARAGOZA .

Acabat el partit, un petit passeig pel centre de la capital de l’Estat i, després de dinar, darrer partit de la fase de grup contra el CE MEDITERRANI. En aquesta ocasió, malgrat l’excel·lent partit de les mataronines, la victòria no ha estat possible. Tot i així, el segon lloc en el grup permet passar a les semifinals i demà a 2/4 de 12 del matí tocarà jugar amb el CN SABADELL, campió de Catalunya.

La Rosa no ha jugat els minuts que ella voldria, però jugar aquest campionat amb només un any a l’equip ha estat un premi a la seva constància i dedicació. A més, formen un bon equip, compartint, a més de l’esport, l’amistat.

Ara, després de refer-se una mica a l’hotel, un bon sopar i un passeig abans d’anar a dormir.