16/5/08

Mereixen els nostre reconeixement

Aquest matí, he anat, en representació de CiU a l’acte que s’ha celebrat amb motiu del Dia de la Policia.

La celebració, presidida per l'alcalde, ha començat amb un vídeo que explicava com és un torn a la Policia Local i les diferents funcions i tasques que desenvolupen els seus agents a la ciutat de Mataró. Després, les “felicitacions” i “condecoracions” han estat moltes. També s’han lliurat els premis pels tornejos esportius celebrats amb motiu de la festivitat i en els quals també han participat agents d’altres cossos.

No han faltat les referències a que “ha estat un any complicat”, però, només veient l’ambient de la sala es podia percebre que la nostra policia està en condicions d’afrontar els problemes que sorgeixi’n i que l’il·lusió i l’esperit de servei no han minvat, sinó al contrari.

Tots hem de felicitar al conjunt de membres de la Policia Local de Mataró i molt especialment als que avui han estat guardonats. Només ens recordem d’ells quan han de denunciar-nos per alguna infracció de trànsit que hem fet amb el cotxe, però la seva labor va molt més lluny, avui ho hem vist, i la ciutat no seria la mateixa sense la seva feina constant i professional.

Moltes felicitats i moltes gràcies.