14/5/08

Estic content d’haver compartit aquet any amb tu

L'Isabel en un moment de la seva intervenció en el darrer Ple Municipal
.
Sí, estic molt content d’haver pogut compartir el primer any de l’actual mandat municipal amb l’Isa. Va venir de la ma d’en Marcel, en Joan la va conèixer primer i en parlava molt bé. No es va equivocar. És un bon element i ho serà allà on vagi. Segur que com a jutge també farà bona feina a Barcelona.

Tot això ve de que avui hem notificat una notícia que fa quatre dies ni nosaltres mateixos coneixíem. La regidora Isabel Martínez ha hagut de renunciar al seu càrrec electe per incompatibilitat amb la nova responsabilitat com a jutge.

Inquieta, nerviosa, el pensament li va més ràpid que el llapis, encara que quan parla també ho fa de presa, algunes vegades els que escoltem fins i tot li hem de fer repetir allò que per a ella està molt clar però nosaltres encara no hem entès.

Bona companya, lleial i amb conviccions, no va tenir cap problema en votar diferent quan la seva formació jurídica no li permetia compartir una opinió política amb els altres membres del grup. Tothom ho va comprendre i no es va interpretar com cap agressió. Una mica difícil de localitzar, això també, però si sap que la estàs buscant és ella qui et troba, també s’ha de reconèixer.

Tots estem contents d’haver treballat junts i la trobarem a faltar, però estem molt contents perquè ha aconseguit abans del que pensava allò que perseguia professionalment.

Per altra banda, el relleu es fa amb normalitat. En Pere és un més de l’equip des del primer dia. Actiu a la campanya electoral i al partit, ha participat a totes les trobades del grup municipal i ha opinat com un membre més. Sap perfectament on es posa i ho farà bé.

Una vegada més, és evident que som un equip, que ens agrada el que fem i com ho fem i ens ho passem bé.