31/1/08

DOS ANYETS

Avui Fa dos anys que em presentava en aquell primer bloc. Vaig començar a escriure com aquell que empren una nova aventura, però segueixo dient el que vaig dir en el primer aniversari: “En general, l'experiència ha estat positiva”.

Durant aquest segon any he hagut de prendre la decisió de canviar de servidor, per problemes amb el servei he passat de Bloc.cat a Blogger.

Durant aquest dos anys no m’ha preocupat mai escriure cada dia, com fan alguns polítics, però si que m’he imposat una mica de disciplina, no fos cosa que el bloc quedes en un racó de la xarxa, com els hi ha passat a altres. He estat bastant constant i ara faig una repassada i els més de 400 escrits m’ajuden a recordar moltes estones viscudes. Només per això estic content d’haver-hi dedicat una part del meu temps.

Encara que segueixo essent un ignorant en informàtica, he après ha utilitzar nomes eines. El canal a “YouTube”, on hi he penjat algun senzill vídeo fet amb la petita càmera de fotografiar, la gestió de les galeries de fotos a “Picasa” i diferents experiments a la columna lateral han fet que passes bones estones. Finalment, una vegada he controlat una mica més les eines i com alguns em demanaven, els comentaris sense filtre previ, garantint la frescor participativa.

Un altre aspecte positiu ha estat la relació amb els altres blocaires, del que la “Catosfera” pot ser-ne màxim exemple, encara que la “Xarxa de Blocs Sobiranistes” en podria ser un altre.

2 comentaris:

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Felicitats pel bloc, Quim.


David

Carol ha dit...

Moltes felicitats i no paris d'escriure.

Carolina