21/12/07

TORNA EL FUTBOL SOLIDARI

Els diners recollits a les Jornades de Futbol Solidari d’enguany (ja en van dotze) serviran per comprar els equipaments necessaris (mobiliari per als dormitoris i sales, matalassos i material de cuina, material audiovisual, material esportiu per a jocs, material d’administració i equipament informàtic) pel Centre Social i Comunitari que l’Associació d’Amics de l’Escola Pia al Senegal promou a la població de Kabrousse, al sud del Senegal, a la regió de la Casamance.

Aquest és el segon any del projecte, que compta amb el suport del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i aportacions, entre d’altres, de l’Ajuntament de Mataró.

A més de partits de futbol i bàsquet, hi haurà espectacles de teatre, música, esports, servei de bar, una parada amb productes de Comerç Just, una exposició, un macromural, jocs i tallers pels més petits, rifes, cercavila de gegants i moltes sorpreses més.

Per a participar, cal omplir una butlleta d’inscripció per equip. Cada participant ha de portar la butlleta amb els seus patrocinadors juntament amb els diners recollits. Fins ara, cada any s’ha superat la xifra de l’any anterior, arribant, ara fa un any, a gairebé 12.000 euros.

Si trobeu nens, nenes, nois o noies que us demanen la vostra aportació, no ho dubteu i doneu-li allò que estigui al vostre abast. Demà i diumenge serà una gran festa, però els nois i noies del Senegal només la podran celebrar amb la nostra col·laboració.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quim, com es poden fer comentaris al blog de Joan Mora? comet diversos errors al parlar d'IC, que és ICV-EUiA-EPM al Consell Comarcal. A més al acusar al grup comarcal de demogògia m'agradaria aclarir-li algunes qüestions.

Moltes gràcies i Bon Nadal.

M.N. Militant d'ICV del Maresme