1/12/07

ENS TRACTEN DE TONTOS

No tinc temps i seré breu, però tinc necessitat de dir que ens tracten de tontos. Dos dies abans que els ciutadans surtin al carrer per dir que ja en tenen PROU, van i ens anuncien a bombo i platerets les inversions en infraestructures ferroviàries.

Perfecte! S’ha fet un tràmit més. Casualitat! Dos dies abans de la manifestació de demà. Què hi ha de debò? Ni un duro a cap pressupost.

El 1986 CiU ja proposava soterrar la via del ferrocarril al seu pas per Mataró i portar l’estació cap a l’interior . La proposta va formar part del programa electoral del 1987 i va a tornar a sortir més endavant, en altres programes electorals i quan es va debatre la possibilitat de que Mataró presentes al·legacions al PDI (Pla Director d’Infraestructures), però se’n fotien de nosaltres.

Ara, quan tot el país pateix els efectes de la mala gestió de tots els governs amics i de l’electoralisme en clau espanyola, surten papers i omplen pàgines de diaris.

No en tenen prou amb tot això que, just el dia abans de la manifestació, parlen d’una connexió entre Mataró i l’Aeroport de Girona. Benvinguda! També ha estat una reivindicació de CiU. Però, casualitat! Demà hi ha una manifestació per decidir sobre les nostres infraestructures.