1/12/07

CIU ESTÀ BEN ORIENTADA

Aquest matí, els Consells Nacionals de Convergència i d’Unió han nomenat Josep Antoni Duran i Lleida com la persona que encapçalarà la candidatura de la Federació de CiU al Congrés de Diputats en les properes eleccions a Corts Generals.

L’Auditori Winterthur, de la Diagonal de Barcelona, era ple de gom a gom. Dels presents, només tres consellers han mostrat el seu desacord. Essent dos partits que, legítimament, defensen l’ideari de cadascun d’ells, atès que si fos el mateix estaríem parlant d’un sol partit des de fa anys, sabem unir esforços per defensar un projecte que és comú. Hi ha altres exemples en que, tractant-se d’un únic partit, gairebé la meitat dels seus consellers voten coses diferents i aposten per candidats i líders distints. No ens hem de deixar portar pel que alguns mitjans diguin de nosaltres.

L’acte d’avui ha estat el tret de sortida per a la precampanya i campanya de les properes eleccions espanyoles, que promet ser una campanya molt bipolaritzada. Esperem poder combatre la desafecció i interessar a l’elector.

CiU, com han dit Mas i Duran, afronta les noves eleccions amb una bona posició, doncs és l’única força política que a les eleccions al Parlament i a les Municipals va augmentar en percentatge. Comparteixo amb ells que estem al servei del País i de la seva gent abans que al servei del partit i que Catalunya ha anat millor que CiU ha estat més forta i ha pogut decidir a Madrid.