17/12/07

ALGUNS ACTES I TROBADES

Divendres passat vaig tenir l’honor de representar a CDC en el tradicional Sopar de Nadal d’UDC a Mataró. Va ser al Restaurant “El Balcó de l’Iluro”, a la Rambla de Mataró. Un sopar excel·lent i una companyia extraordinària. Després de sopar vam poder parlar de les darreres actuacions del Grup Municipal i de com encarar la propera campanya electoral, en que Duran Lleida encapçalarà la candidatura de CiU al Congrés dels Diputats.


Aquest mig dia la també tradicional trobada de Nadal amb la premsa. Només faltava l’Isabel, que per motius professionals ha arribat molt tard. Ens acompanyava en Pere Galbany, número vuit de la candidatura i que participa de tota l’activitat del Grup i hi eren presents la majoria de mitjans de comunicació locals. La reunió ha servit per fer la valoració del darrer Ple Municipal i donar a conèixer les nostres al·legacions al PAM, Pressupost i OOFF pel 2008.

Al vespre, Assemblea Comarcal de CDC per escollir els companys que el Maresme proposarà per formar part de la candidatura de CiU a les properes eleccions a Corts Generals. Felicitats als més votats, en Carles Deprius (Tordera) i Marta Garcés (Cabrils), tot i que penso que hem perdut una oportunitat per potenciar algun dels nostres candidats a les municipals, atès que tots sabem que els escollits no aniran als primers llocs de la llista i no seran diputats o senadors. Sense que això vulgui dir que no es mereixin la seva elecció pel treball que han fet i que es proposen continuar fent.