7/10/07

FALTA TEMPS PER FER-HO TOT

Presentació equips futbol base CE Mataró

Exposició dels treballs realitzats als tallers GIMM

Acte de lliurament de diplomes i insígnies de la RACBA

Exposició finalistes Premis Puig i Cadafalch

Orquestra d'Órrius

La nostra és una ciutat plena de vida, on s’hi fan moltes activitats, tot i que, moltes vegades, les persones que hi trobes es repeteixin allà on vagis. És esperançador veure com les persones i les entitats en que s’agrupen tenen una excel·lent salut i són qui fa bullir la ciutat.

Aquesta setmana la vaig començar participant a la passejada que l’AV de Mataró Centre va organitzar diumenge per conèixer les obres finalistes dels Premis Puig i Cadafalch d’engany, a la tarda vaig assistir a la presentació dels equips del futbol base del CE Mataró, seguida del partit de la tercera divisió estatal contra el Barça “B”. El dimarts, l’exposició dels treballs realitzats als Tallers de l’Associació GIMM, a la Biblioteca Pompeu Fabra, la qual us recomano que visiteu. L’endemà, Mataró va ser seu del lliurament de diplomes i insígnies a tres nous acadèmics de la Reial Acadèmia Catalana de les Arts de Sant Jordi, dos d’ells mataronins. Dimecres presentació de l’informe d’Aministia Internacional, llàstima que aquests actes hi hagi poca gent. Aquí estava cansat i em costava mantenir l’atenció, però l’interès del tema i la claredat del ponent ho van aconseguir. Divendres, en una Sala de Can Palauet on no hi cabia ni una agulla, lliurament del Premis Puig i Cadafalch, amb una excel·lent conferència de l’arquitecte Alfons Soldevila.

Finalment, ahir arribada de la Flama del Correllengua. No fa gaires anys érem quatre gats a la plaça de Santa Anna, però els darrers anys, amb la participació de diverses colles geganteres, a més d’altres entitats representatives de la cultura del País, i un acte dedicat als més petits, la plaça de l’Ajuntament queda plena de gom a gom.

La setmana s’ha acabat amb la 52a Festa de la Vellesa, de la que ja es feien actes ahir i aquest matí s’ha celebrat l’acte central al Teatre Monumental, al qual han assistit en Joan i en Vicent. Aquesta tarda l’Orqueta d’Órrius ha realitzat un excel·lent actuació a la plaça de Santa Anna.

Entre mig, reunions de partit i altres actes, molts més, als que hi han assistit altres persones del Grup Municipal, i es que falta temps per fer-ho tot si vols conèixer el que passa a la ciutat.