20/10/07

AQUÍ I A LA XINA

.
Tan de sentir-ne parlar i només escoltar la repetició del fragment del programa “Tengo una pregunta para usted” de TVE1 en que Carod-Rovira diu que ell es diu Josep Lluís aquí i a la Xina, he tingut interès en poder veure i sentir el programa sencer.

Realment, després d’escoltar l’estil de les preguntes que se li van fer al Conseller de la Vicepresidència, s’entén perfectament la seva reacció. Una altra cosa és si Carod-Rovira té, en algunes accions i actituds seves, part de responsabilitat en el sentiment que algunes persones d’altres zones de l’estat tenen cap a Catalunya.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bo en Carod,fins i tot mols espanyols a fòrums d'internet li donen la raó,amb gent com la dona de Valladolid no cal enemics.

Napoleón Bonaparte ha dit...

Yo visito un foro de forma asidua sobre ciencia y, a raíz de este tema durante un par de días, versó sobre "JOSE LUIS", y mi sorpresa era que, la mayoría de personas que no eran catalanas como yo, defendían la postura de Josep Lluis, entendiendo la pregunta y el cambio del nombre a propósito del ciudadano, como una provocación premeditada.

Primero el respeto, después ya veremos.

Un saludo