29/10/07

ALGÚ S’HO POT CREURE?

Fent repàs de les darreres notícies, llegeixo que: “la decisió de tornar a convocar la Comissió Informativa va ser de la regidora de Serveis Centrals, Montse López, com a gest de deferència després de constatar el malestar dels regidors de CiU”.

Algú es pot creure que al govern li preocupa gaire el malestar dels regidors de l’oposició? Només es parlar de terminis, quan el problema no és aquest, encara que el govern treballi de dilluns a divendres i l’oposició hagi d’anar en dissabte a veure els expedients. El problema és que l’expedient estava incomplet fins i tot en el moment de fer la votació. Concretament, faltava l’informe d’intervenció, i la memòria d’alcaldia no hi era fins moments abans.

La comissió de dimarts no va ser vàlida i es va repetir divendres perquè l’expedient més important de l’any estava incomplet. Molestos? Hi tant !! Pel poc respecte del govern cap els milers de ciutadans que representen els grups de l’oposició.

1 comentari:

Napoleón Bonaparte ha dit...

Vaya, un gesto de deferencia con CIU. Habrá que darles las gracias eternamente. Menudo gesto de generosidad.

Aquí lo importante no es si el expediente estaba incompleto ni esas lindezas, aquí resulta que por que quieren, aceptan repetir una reunión, etc. Nada de reconocer que están obligados y, no moralmente solo. Y que si faltan documentos pues que falten. Pero que se sepa quien manda y sobre todo, que aquí nadie (CIU), exige nada. En todo caso, por no veros molestos, deciden aceptar vuestras objeciones. Pero siempre dejando claro, la diferencia, perdón, la deferencia a la obligación.

Un saludo