18/9/07

EL TEST QUE SITUA POLÍTICAMENT

Avui, fent un habitual passeig per alguns blocs, he anat a parar a “Cabezonespuntocom”. El bloc d'en Julian Hernàndez i Napoleón Bonaparte (anònim). No comparteixo pas, ni de bon tros, tot el que diuen i com ho diuen, però algunes vegades fan denúncies a les que no hem de girar el cap.

En definitiva, que hi havia un post en el qual, sense deixar de citar a Ramon Bassas, regidor d’Urbanisme, pel que senten especial devoció, parlen d’un test que respon de manera automàtica, situant-te dins l’espectre polític i econòmic. M’ha picat la curiositat i l’he volgut fer, aquí teniu el resultat:

Resultado del test

Gracias por tu tiempo. A continuación te presentamos los resultados y te explicamos la lógica del test.

En la escala tradicional de izquierda a derecha, siendo 0 la extrema izquierda y 10 la extrema derecha, estimamos que tu posición es aproximadamente 3.23.

En la escala liberal libertaria, siendo 0 el máximo colectivismo y 10 el máximo individualismo, estimamos que tu posición es aproximadamente 5.09.

En general, estimamos que la etiqueta ideológica que mejor describe tu forma de ver la realidad política y económica es: Socialdemocracia

Si teniu un minut, no més, per perdre, us animo a que ho proveu, tot i que no puc respondre de la fiabilitat.