3/8/07

HAN PASSAT DEU DIES, i tot segueix igual o pitjor

Si els meus càlculs no em fallen, ahir feia deu dies de l’apagada. Quina és la situació deu dies després d’uns fets que no s’expliquen en un país que se’l suposa modern?

Els consellers del PSOE a Catalunya diuen una cosa i el ministre “català” del PSOE a Madrid, i responsable del tema, en diu una altra. El Conseller d’ERC, que té a les seves mans la política industrial de la Generalitat, marxa de vacances amb el problema per resoldre. El president del Govern de l’Estat, de qui depèn l’empresa que té més responsabilitat sobre l’avaria, diu que farà un comissió o nomenarà algú que dependrà d’ell per vigilar que els seus facin el que han de fer per mandat de l’Estatut (deu tenir por no complir, una vegada més, les seves promeses).

Pel que fa a la realitat al carrer, una barbaritat de diners i litres de combustible. El soroll dels generadors no deixa dormir als veïns i sembla que això podria durar fins el febrer. Ens posem a parlar de RENFE i les vacances?
.
Ah! I tot això passa quan només fa un any de la invasió de les pistes de l'Aeroport del Prat i del caos que això va ocasionar.