15/5/07

MÉS I MILLOR TECNOCAMPUS

Convergència i Unió, amb el seu candidat a l’alcaldia, Joan Mora, al capdavant, defensa el Tecnocampus obertament. Defensa un Parc Tecnològic com la ciutat es mereix, en que les empreses hi tinguin un paper predominant. El desacord es troba en la construcció d’un nou edifici de més de 22 milions d’euros per reubicar-hi les dues escoles universitàries de la ciutat.

Si recordem les paraules de la presidenta de Tecnocampus el dia de la primera pedra, quan va dir que pel 2011 es preveia un màxim de 1.200 alumnes al nou edifici i tenim en compte que en altres moments de la seva història, qualsevol de les dues escoles ha superat aquesta xifra en els edificis actuals, el que cal és adaptar i millorar les instal·lacions i dotar els alumnes de totes les eines necessàries, però Mataró té altres necessitats més urgents de cobrir amb el cost que el nou edifici suposa. Per altra banda, ambdós edificis es troben a menys de deu minuts de la ubicació escollida pel Tecnocampus. Fins i tot, escollint l’actual edifici de l’EUM ens mantindríem en el Front de Mar, element que cal potenciar amb energia.
.
En definitiva, més Tecnocampus, més empreses, més espais per a que aquestes desenvolupin la seva tasca, el màxim de mitjans pels estudis universitaris, però no a edificis faraònics.