20/4/07

UN GRAN PAS ENDAVANT


Fa pocs dies, l’Assemblea local de CiU va donar el seu vist i plau unànime a la candidatura presentada per Joan Mora. Es tracte d’equip de persones renovat que combina joventut, experiència i ganes de treballar per Mataró amb il·lusió. Penso que la combinació dóna, com a resultat, un equip excel·lent.

És una candidatura oberta, amb més d’una quarta part de persones independents. Una llista jove, amb una mitjana de 45 anys, la meitat dels components no arriben als 40 anys i quatre d’aquests estan entre els 20, del més jove, i els 30. Les persones més veteranes i amb més temps de militància donen suport a les noves incorporacions, que són un veritable relleu generacional dins de Convergència i Unió.

La frescor dels nous candidats i candidates, va acompanyada de l’experiència d’altres que fan efectiu el pas del testimoni de les candidatures anteriors. En resum, un pas endavant per despertar Mataró i trencar amb 27 anys d’un mateix govern, que podrien ser 31 si no hi ha un canvi el proper 27 de maig.

Crisi ? Quina crisi ?

Algunes veus interessades han volgut parlar de la desagradable situació viscuda en el darrer Ple Municipal com de la crisi interna a CiU. Res més lluny de la realitat.

Són absolutament legítimes les expectatives personals per formar part d’una candidatura, com ho és treballar per fer equip. Entenent que un equip s’ha de complementar i ser capaç de treballar junt per tirar endavant un projecte comú, sense que això no vulgui dir que els exclosos no estiguin suficientment capacitats.

Altres explicacions, o són excessivament subjectives o descaradament interessades.