31/5/06

TENIM UN ALTRE ESTIL DE FER LES COSES

Encara que algú també pot pensar que anem amb el lliri a la mà, jo crec que a CiU tenim un altres estil de fer les coses. Ho dic per la utilització de l’espai dels grups municipals al MésMataró, butlletí municipal de Mataró.

Si mireu el número corresponent al mes de juny, a la pàgina de Convergència i Unió hi trobareu un excel·lent article de la Ma. José sobre la creació de Mataró Ràdio. Els altres, a excepció d’ICV-EUiA, dediquen el seu espai municipal a fer campanya pel referèndum pel qual els ciutadans de Catalunya han de decidir sobre el nou Estatut.

Algú pot preguntar-se: com és que aquests de CiU parlen d’un tema que, com la majoria, capitalitzarà el govern municipal, especialment l’alcalde, mentre els altres parlen d’ells i fan campanya? És molt fàcil. Perquè nosaltres mantenim les propostes del nostre programa electoral (érem l’única força política que defensava la creació de la ràdio) i perquè posem els interessos dels ciutadans per davant de l’interès partidista.

Ja que parlem del MésMataró, quan el mireu i llegiu, fixeu-vos que només hi ha un anunci extern, el de la contraportada. Això sí, l’IMPEM es dedica a pagar l’edició de catàlegs d’un determinat comerç, creant un greuge comparatiu important. Així no sortiran els números.