18/3/07

TEIXINT LA CIUTAT

Divendres vaig poder assistir a l’estrena del documental “Teixint la ciutat” , una producció de Capgròs, que fa un repàs al que ha estat el gènere de punt a Mataró. El documental, ha estat escrit , dirigit i produït pels periodistes Maria Coll, Aina Fernàndez i Joan Salicrú. Moltes Felicitats!

Felicitats també a Capgròs per la iniciativa i als qui han ajudat a que fer-la possible. Per si fos poc, el relat que fa el documental, que té una durada d’aproximadament de 50 minuts, sobre més d’un segle d’història de la ciutat, va anar acompanyat per un interessant debat que va donar la possibilitat d’intervenir al nombrós públic assistent.

A més de la pròpia història del sector i les moltes i interessants intervencions dels seus protagonistes, les imatges ens mostren una ciutat completament diferent de l’actual, aquest és un element afegit al valor del documental, doncs darrera d’això segur que hi ha un intens treball de recercar. Als que encara no hagin tingut l’oportunitat de veure’l, els hi recomano que ho facin, doncs a més de donar-nos l’oportunitat de conèixer un episodi molt important de la nostra història, provoca una intensa reflexió sobre el nostre futur econòmic.