9/3/07

AVUI HA ESTAT UN DIA PER A LES PERSONES

Avui ha estat un dia d’intens treball per a les persones. Al matí, conjuntament amb tots els grups municipals de l’Ajuntament i acompanyats d’un bon nombre de ciutadans i ciutadanes, hem assistit a la lectura del Manifest Institucional amb motiu del El Dia Internacional de les Dones, que ha fet la regidora M. Rosa Cuscó i al que es va adherir el Ple Municipal.

A la tarda, acompanyat de Carles Campuzano, Diputat de CiU al Congrés, Joan Mora ha presentat les seves propostes per fer de Mataró una ciutat per a tots. Ho ha fet davant les escales de l’edifici de l’IMPEM, un dels nyaps més grans pel que fa a l’accessibilitat de les persones. Que demostra, una vegada més, com dorm el govern municipal.

Més, tard, amb en Joan i en Carles, hem visitat l’Hotel d’Entitats de la Fundació Hospital, on hem tingut una trobada amb representants de les associacions que hi tenen la seva seu. Ha estat una reunió per escoltar i acceptar noves propostes, tot i que s’han contestat moltes preguntes i s’han recollir queixes dels assistents.

Finalment, a 2/4 de 9 del vespre, en Carles Campuzano tenia un compromís amb el Grup Tercer Món i l’Associació d’Amics de l’Escola Pia al Senegal. A la Cafeteria “La Selva”, de la Peixateria, ha fet una extraordinària exposició sobre la nova “Llei de Deute Extern”, explicant el pas endavant que representa, no només per la condonació del deute, sinó per la transparència a la que obliga al Govern de l’Estat en aquest tema, que permetrà que a partir d’ara el debat sigui molt més real. Per acabar, en Carles ha fet un repàs a la situació de la Cooperació espanyola i de l’esforç que, segons ell, ha de fer, per poder estar a l’alçada dels recursos que actualment ja s’hi dediquen, malgrat que percentualment encara està molt lluny del 0,7 %.