22/2/07

Prou paraules. VOLEM SOLUCIONS!

“Prou paraules, VOLEM SOLUCIONS” és el títol de la campanya que Convergència i Unió ha posat en marxa per reivindicar la millora urgent i immediata del servei de Rodalies de RENFE.

Gairebé cada dia podem llegir als diaris que en una o altra línia del servei de Rodalies a Catalunya s’ha produït una incidència que ha causat la interrupció del servei. Cada vegada que això succeeix hi ha persones que arriben tard a la feina i empreses que en reben les conseqüències econòmiques. Tot això passa sense que, per ara, ningú s’hagi plantejat cap tipus d’indemnització.

Com en molts altres caps, des de Catalunya fa anys que es reclamen les inversions necessàries, però, governi qui governi a l’estat, sembla que dormen o s’han tornat sorts.

Què està fent CiU amb aquesta campanya?

  • A Madrid, exigir que urgentment traspassin els servei de rodalies a la Generalitat com preveu el Nou Estatut per poder millorar la gestió des de Catalunya.
  • A Catalunya, demanar al govern un pla de xoc urgent per evitar les actuals i futures molèsties als ciutadans que inclogui, + trens + freqüència de pas per cada estació + vagons i millors estacions.
  • A Mataró, donar recolzament a les accions que els nostres representants al Congrés i al Parlament estan portant a terme, presentant propostes al Ple Municipal a favor de les millores i el traspàs de RENFE a la Generalitat de Catalunya