12/1/07

PRIMER PLE DE L’ANY

El Ple d'ahir, a priori, semblava que havia d'acabar més aviat del que és habitual. Però havíem d'haver previst que darrerament s'estan produint, quan el mandat està acabant-se, un seguit de modificacions urbanístiques molt ben presentades i maquillades mediàticament, però que no aconsegueixen enganyar als veïns dels diferents sectors, els quals generalment s'oposen frontalment als projectes. Aquest és el cas de Cirera ahir, o del Sorrall fa pocs mesos. Sempre, el rebuig gira en torn de les mateixes raons: increment desmesurat de la densitat d'habitatges i manca de nous equipaments que resolguin el dèficit històric existent i el deficient manteniment dels que tenim.

Pel que fa a algunes propostes fetes des d'altres grups de l'oposició, només puc dir que es nota que falten cinc mesos per a les eleccions.

Convergència i Unió va complir amb la tasca de control que té encomanada com oposició i va preguntar per diferents temes. La Nau Gaudí, que és evident que segueix sense tenir data de finalització i que pot costar-nos molts més diners del compte; La Nit de l'Empresa, que només es pot justificar com un acte necessari per lluir un nou alcalde que serà candidat, quan el teixit empresarial havia decidit no celebrar l'antiga Festa de l'Empresari o els actes incomprensible en democràcia de no permetre disposar de locals públics per a determinades activitats o obligar a retirar díptics que van en contra del govern.