31/12/06

AIXÒ ÉS TOT EL QUE SABEN DIR?

Fa uns dies, vaig llegir que a la presentació del candidat socialista a l'alcaldia de la ciutat, el màxim dirigent local d'aquest partit va dirigir una sola frase a CiU, concretament va dir: "CiU li va al darrere (del PP), no té projecte, han hagut d'anar a buscar un candidat de fora".

La primera part no mereix ni ser comentada, només cal assistir a algun ple municipal o veure els programes electorals dels partits (el PP no en tenia). Ara, si això és l'única cosa que sap dir per atacar políticament al candidat de CiU, és que l'hem encertat. Nosaltres ja ho sabíem que en Joan era un bon candidat, però ell ens ho confirma quan no troba per on atacar-lo.

De fet, ara podria dir allò de que en Joan Majó, de qui es declara hereu el candidat socialista, va viure sempre a Barcelona i es passava la meitat del temps de viatge per motius professionals. També podria posar l'exemple de qui va ser tinent d'alcalde i regidor d'urbanisme i vivia a Argentona. Per no parlar d'en José Montilla, que era alcalde de Cornellà i vivia a Sant Just. Però no cal, com tampoc cal entrar a explicar que en Joan va viure durant molts anys al carrer Blai Parera, al barri de Rocafonda, perquè el que veritablement és important és que estima Mataró, la coneix des de que de ben jove hi va venir a estudiar i fa gairebé vint anys que hi treballa al front de la seva empresa.