30/11/06

PREPARATS, LLESTOS, ... CANVI !

Ahir vaig ser a l'acte de la presentació de la candidatura de Ferran Falcó a les eleccions municipals de maig de l'any que ve a Badalona. A més d'en Ferran, van intervenir Artur Mas, President de Convergència i Unió i guanyador de les eleccions al Parlament de Catalunya del passat 1 de novembre, i Felip Puig, Portaveu de CiU al Parlament de Catalunya.

La Carpa Titus de Badalona, situada a la carretera de Mataró, era plena de gom a gom i Artur Mas i Felip Puig van elogiar la feina feta fins ara pel candidat, i van encoratjar-lo a guanyar les properes eleccions municipals a la ciutat de Badalona. El públic no era exclusivament convergent, hi havia gent amb la convicció que un canvi a Badalona, després de 30 anys amb la mateixa majoria, és absolutament necessari.

En Ferran va ser crític amb l'actual Govern Municipal i va expressar que l'Ajuntament de Badalona carrega d'impostos als seus ciutadans, però que els serveis donats continuen essent cada vegada més dolents, els emprenedors i els joves tenen cada vegada més dificultats per crear i desenvolupar els seus projectes i alguns barris resten bruts i abandonats pel Govern. Però lluny dels més pessimistes que pensen que ja res no es pot fer per millorar la ciutat, va ser contundent en afirmar que el canvi a la ciutat de Badalona és possible i l'equip que encapçala, com deia l'eslogan de l'acte està preparada i llesta per a que portar el canvi a Badalona.