28/11/06

LES ENTITATS ENS MOSTREN EL QUE FAN

Aquest cap de setmana vam poder visitar la 2a. Mostra d'Entitats de la ciutat. Va ser una proposta de CiU al Ple Municipal corresponent al mes de setembre de l'any passat, perquè des de Convergència sempre hem cregut en la força de les entitats i les persones que hi ha darrera de les iniciatives que tiren endavant. És per això que, malgrat trobar-nos a l'oposició, fem propostes com aquesta.

La Mostra ha estat un èxit. És per això que la primera cosa que hem de fer és felicitar als tècnics del Servei Municipal de Participació Ciutadana i a les entitats participants per la feina que han fet, no només durant aquests tres dies de la Mostra, sinó durant mesos de preparació. I, per què no? També a la regidora, que va saber acceptar una proposta d'un altre grup polític i reconeixeu-ho durant l'acte d'inauguració.

S'han complert dos objectius, per a mi, molt importants. Les associacions se'n han adonat que no estan soles, han tingut l'oportunitat de conèixer persones que fan una feina similar en el mateix o en altres camps, i els visitants han vist la riquesa de les entitats que té la ciutat i podran participar-hi segons les seves afeccions o inquietuds.

Ara toca fer-ne una valoració acurada per corregir les petites coses que puguin millorar-se, que no seran gaires, i començar a pensar en la propera. Felicitats a tothom que hi ha participat d'una o altra manera.